Minikit de tractament per injecció per a fusta oscura Veure sencer

Minikit de tractament per injecció per a fusta oscura

Kit per realitzar un tractament d'injecció en elements estructurals amb vàlvules injectores de color marró. Podrà aplicar un tractament de manera professional, estalviant un 80% del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits. Conté:

  • Pistola d'injecció POWX350
  • Broquet d'injecció
  • Broca de 9,5 mms. 15 cm
  • 200 vàlvules injectores (color marró)

Més detalls

K-M-202

99,95 €

9 altres productes de la mateixa categoria:

Amb aquest kit podrà realitzar el tractament mitjançant injecció dels elements estructurals amb vàlvules injectores de color marró.

Podrà aplicar un tractament de manera professional estalviant un 80% del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits.

Contingut del kit: Pistola d'injecció POWX350 Broquets i accessoris per injecció i polvorització Broca de 9,5 mm per fusta 200 vàlvules sense cap color marró. Instruccions per a la realització d'un tractament per injecció.

En aquest kit no s'inclou el producte de tractament ni material de protecció.

Amb aquest kit podrà eliminar les plagues de corcs i tèrmits de les seves bigues i protegir-les de futurs atacs, tal com faria una empresa professional. Per al tractament d'altres edificis, superfícies addicionals o per a la impregnació en profunditat de fustes molt absorbents, no més hauria de comprar el producte de tractament i les vàlvules addicionals necessàries.

Cap comentari de client fins ara.

Contacti'ns

El nostre servei d'atenció funciona 24/7

Contacteu amb el nostre servei d'assistència

PayPal