Kit basico tratamiento por inyeccion 100 m2 madera clara Veure sencer

Kit básic de tractament per injecció 100 m2 per a fusta clara

Amb aquest kit podrà realitzar el tractament mitjançant injecció dels elements estructurals d'una superfície aproximada de 100m2, amb vàlvules injectores de color beix. Podrà aplicar un tractament de manera professional estalviant un 80% del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits. (No inclou el producte de tractament)

Més detalls

K-M-101

209,00 €

9 altres productes de la mateixa categoria:

Amb aquest kit podrà realitzar el tractament mitjançant injecció dels elements estructurals d'una superfície aproximada de 100 m2, amb vàlvules injectores de color beix. Podrà aplicar untractament de manera professional estalviant un 80 % del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits.

Contingut del kit: Pistola d'injecció POWX350. Broquets i accessoris per injecció i polvorització. Broca de 9,5mm per fusta. 650 vàlvules sense cap color beix. Ulleres de seguretat. Màscara de protecció respiratòria Fit Mask87-2. Filtros A1P3. Guants de nitril. Bus protector d'un sol ús. Instruccions per a la realització d'un tractament per injecció. Codi per a accés al serveid e consultes i assessorament gratuït amb els nostres experts.

En aquest kit no s'inclou el producte de tractament.

Amb aquest kit podrà eliminar les plagues de corcs i tèrmits de les seves bigues i protegir-les de futurs atacs, tal com faria una empresa professional. Per al tractament d'altres edificis, superfícies addicionals o per a la impregnació en profunditat de fustes molt absorbents, no més hauria de comprar el producte de tractament i les vàlvules addicionals necessàries.

Cap comentari de client fins ara.

Contacti'ns

El nostre servei d'atenció funciona 24/7

Contacteu amb el nostre servei d'assistència

PayPal