Kit de tractament per injeccio 50 m2 para fusta fosca Veure sencer

Kit de tractament per injeccio 50 m2 para fusta fosca

Amb aquest kit podrà realitzar el tractament mitjançant injecció dels elements estructurals d'una superfície aproximada de 50m2, amb vàlvules injectores de color marró. Podrà aplicar un tractament de manera professional i estalviant un 80% del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits.

SOLAMENT S'ENVIA A ESPANYA I PORTUGAL PENINSULAR

Més detalls

K-M-012

280,00 €

9 altres productes de la mateixa categoria:

Amb aquest kit podrà realitzar el tractament mitjançant injecció dels elements estructurals d'una superfície aproximada de 50 m2, amb vàlvules injectores de color marró. Podrà aplicar untractament de manera professional i estalviant un 80 % del cost i eliminant definitivament corc i tèrmits.

Contingut del kit: Pistola d'injecció POWX350. Broquets i accessoris per injecció i polvorització. Broca de 9,5mm per fusta. 350 vàlvules sense cap color marró. Ulleres de seguretat. Màscara de protecció respiratòria Fit Mask87-2. Filtros A1P3. Guants de nitril. Bus protector d'un sol ús. 2 llaunes de 5ltrs. de Corpol matacorcs. Instruccions per a la realització d'un tractament per injecció. Codi per a accés al serveid e consultes i assessorament gratuït amb els nostres experts.

Amb aquest kit podrà eliminar les plagues de corcs i tèrmits de les seves bigues i protegir-les de futurs atacs, tal com faria una empresa professional. Per al tractament d'altres edificis, superfícies addicionals o per a la impregnació en profunditat de fustes molt absorbents, no més hauria de comprar el producte de tractament i les vàlvules addicionals necessàries.

SOLAMENT S'ENVIA A ESPANYA I PORTUGAL PENINSULAR

Cap comentari de client fins ara.

Contacti'ns

El nostre servei d'atenció funciona 24/7

Contacteu amb el nostre servei d'assistència

PayPal