POLÍTICA DE DEVOLUCIONS


La nostra intenció és aconseguir la satisfacció dels nostres clients, pel que volem que el producte que vostè rebi satisfaci totes les seves expectatives. Si no és així, disposa de 14 dies laborables, des de la data de recepció de la comanda, per poder tornar-lo.

Ha enviar-nos un correu electrònic a info@tratamientodemaderas.com, indicant-nos el seu nom, adreça, número de telèfon, DNI, el producte que desitja retornar i les causes de la devolució. Li contestarem informant sobre el procés per a realitzar la devolució.

No s'admet la devolució d':
Els productes precintats, el precinte estigui trencat.
Els productes fabricats segons especificacions del client o personalitzats.
Els productes que hagin estat usats, no estiguin en el seu embalatge original o no estiguin complets.
 
En aquests casos seran retornats al client, carregant-a més les despeses d'enviament.

El reintegrament de l'import de la compra es farà a la recepció de la mercaderia en els nostres magatzems, prèvia comprovació del seu estat, pel mateix mitjà pel qual es va efectuar la compra i deduint les despeses d'enviament.

Aquestes despeses d'enviament seran abonats pel client en el moment de la compra, en els enviaments que vagin lliures de despeses d'enviament, la deducció per aquest concepte serà la següent:

  Import de la compra              Despeses de devolució
De 100,00-200,00 €                             15,00 €
De 200,01-400,00                              22,00 €
• Més de 400,00 €                                  29,00 €
 
Si la devolució es deu al fet que el producte rebut és erroni o es troba danyat o defectuós, pot optar per tornar-lo, rebent el seu import incloses les despeses d'enviament, o per la substitució pel mateix producte en perfecte estat i lliure de despeses de reexpedició.

En aquest cas ens ha de comunicar la incidència en un termini màxim de 2 dies des de la recepció i haver fet l'observació pertinent al transportista si es detectases danys en l'embalatge.

 

Contacti'ns

El nostre servei d'atenció funciona 24/7

Contacteu amb el nostre servei d'assistència

PayPal