CONDICIONS GENERALS


Condicions de Venda


Les presents condicions s'aplicaran a les comandes de productes que vostè efectuï a través del lloc web www.tratamientodemaderas.es.

Eixer protección de la madera S.L. és el titular de citada pàgina i estipula les següents condicions de venda, que juntament amb la confirmació de la comanda constitueixen el contracte entre la nostra empresa i el client. L'accés al nostre portal suposa la plena acceptació de les presents condicions.

Formes de pagament

Les formes de pagament admeses són les indicades a continuació:

  • Pagament mitjançant PayPal: És un sistema que permet a qualsevol persona que tingui una targeta de crèdit o un compte de PayPal enviar o rebre diners en línia de manera totalment segura, fàcil, ràpida i sense cap cost addicional per al comprador. Per poder utilitzar aquesta forma de pagament, hauràs de haver-te donat d'alta prèviament en www.paypal.es. En aquesta modalitat el pagament es carregués segons hagi contractat el client amb paypal de la mateixa manera les devolucions on l'empresa hagi d'abonar algun import es realitzaran per la mateixa via.
  • Transferència bancària: Després de fer la seva comanda li enviarem les dades bancàries necessàries per fer el pagament del mateix.
  • Contra reemborsament: Vàlid només per a Península (Espanya) i Balears, té un recàrrec addicional de 5% que s'afegeix al preu total de la comanda. Aquesta forma de pagament només és vàlida per un import màxim de 400,00 €.
  • Gir Postal: L'import de la comanda s'abona mitjançant el servei de gir postal de correus. Després d'efectuar la comanda, rebrà les instruccions necessàries per al pagament per Gir Postal.


Disponibilitat de productes

Els productes oferts per tratamientodemaderas.com estan disponibles per la seva compra, però en cas que algun producte no estigués temporalment disponible immediatament, se l'informarà de la demora prevista perquè pugui ratificar o cancel·lar la seva comanda.

En cas de finalitzar les existències d'un producte sol·licitat, es cancel·larà la comanda del client previ avís, exceptuant els casos en què sigui impossible contactar amb ell, i se li proposarà un producte de característiques similars, i pot acceptar la modificació o cancel·lar la comanda.

Preus

Els preus dels productes són els que figuren a la web en el moment en què s'efectuï la seva comanda. Els preus dels productes es podran modificar sense previ avís, els nous preus seran immediatament aplicables a les comandes realitzades a partir d'aquest moment, així com a les modificacions que es facin de comandes anteriors. En cap cas els canvis de preus s'aplicaran a comandes ja efectuats que estiguin en tràmit de lliurament.

Impostos

El tipus d'IVA corresponent no està inclòs en els preus dels productes, calculant i mostrant abans de completar la comanda.

Termini de lliurament

El termini de lliurament en Península i Balears és de 3-4 dies laborables des que la comanda i el pagament ha estat completat, per als productes en estoc. Si cal sol·licitar-los a fàbrica, el termini serà de 6/7 dies aproximadament.

Per lliuraments internacionals o a Canàries, el termini depèn del trasportista i el destí, encara que com a referència es pot considerar 2 o 3 dies addicionals.

El termini de lliurament descrit serà efectiu en el cas que el client es trobi localitzable en el lloc de lliurament durant aquest període.

La comanda serà cancel·lat si en el termini establert pel transportista no ha estat possible el seu lliurament o no ha estat recollit a les seves oficines.

Garanties

Els productes adquirits al lloc web sempre disposen d'informació almenys en espanyol, i un servei d'assistència al client a Espanya.

Compten amb la garantia oferta pels fabricants i que com a mínim és la legalment establerta.

Enllaços d'altres pàgines

Les referències a productes de tratamientodemaderas.com en qualsevol lloc amb el qual s'hagi establert un enllaç no impliquen que aquest producte estigui disponible per a la venda a través d'aquest Lloc Web. Aquestes referències no s'interpretaran en cap cas com una oferta de venda.

Així mateix, tratamientodemaderas.es no és responsable dels continguts, productes o serveis que poguessin accedir des enllaços a través d'aquest portal. L'existència d'aquests links només una finalitat informativa i no suposen cap tipus de relació entre tratamientodemaderas.es i els titulars dels llocs als quals pogués accedir a través d'aquests enllaços.

Llei Aplicable i Jurisdicció

Les presents Condicions de Venda es regiran per la legislació espanyola. Per a qualsevol conflicte derivat de les presents Condicions de Venda, tant el client com eixer protecció de la fusta sl renuncien expressament a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, sotmetent-se a la jurisdicció i competència dels jutjats i tribunals de Bilbao.

Litigis en línia

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Els consumidors podran realitzar les seves reclamacions a través d'aquesta plataforma de resolució de litigis en línia.

Usos del portal i els seus continguts

Queda prohibida la reproducció, distribució, transmissió, adaptació o modificació, per qualsevol forma, dels continguts del portal sense consentiment exprés de tratamientodemaderas.es.

El portal tratamientodemaderas.es realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en continguts i preus que puguin aparèixer en aquesta pàgina, però, no ens fem responsables de les conseqüències que poguessin derivar-se d'aquests errors.

No ens fem responsables de qualsevol dany o perjudici que pogués derivar de l'ús de navegadors o versions diferents als quals ha estat dissenyat el Portal, ni dels derivats d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques, desconnexions, retards o bloquejos ocorreguts en l'ús del nostre portal, ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes.

Totes les manifestacions o opinions abocades i difoses en aquest portal o intercanviades entre usuaris, seran únicament i exclusivament responsabilitat de qui les realitzi, Queda expressament prohibida qualsevol tipus d'informació que els usuaris puguin realitzar en aquest portal, que infringeixi els drets de propietat intel·lectual de tercers, o el contingut sigui il·lícit, immoral, calumniós, amenaçador, difamatori, obscè, pornogràfic, o que de qualsevol manera pugui causar un dany o ofensa.

Reservat el dret a impedir o prohibir l'accés a qualsevol usuari que aboqui en aquest Portal qualsevol contingut contrari a les normes legals o immoral, reservant-se el dret d'exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquestes conductes.

Si vostè envia qualsevol informació (del tipus que sigui) per a la seva publicació al portal, ho fa acceptant que:

  • No és confidencial.
  • Ens autoritza a la seva publicació.
  • Passa a ser propietat de eixer protección de la madera sl, atorgant tots els drets sobre ella.
  • Ens reservem el dret, de publicar o no aquesta informació i d'eliminar o tornar-la a publicar segons els nostres interessos i sense previ avís.


La informació continguda en aquest Portal es realitza únicament a nivell informatiu, sense ser en cap cas substitutiva de l'opinió o intervenció d'un professional o expert, els ús dels productes aquí venut es fan sota la total responsabilitat del comprador, de tot comprovar les informacions dels productes subministrats individual o conjuntament i la compatibilitat entre ells. La informació sobre els productes esmentats en aquest Portal pot variar depenent del país.


Contacti'ns

El nostre servei d'atenció funciona 24/7

Contacteu amb el nostre servei d'assistència

PayPal